Werstorps gård B&B

Werstorp B&B


Bo mitt i Karlskronas kulturarv!
Ta del av Karlskronas världsarv och bo i en av Karlskronas gamla amiralsgårdar.

Här kan du bo och handla lammprodukter samtidigt som du kan njuta av en enastående natur bara 10 km från pulsen i Karlskrona city.

På den gamla amiralsgården Wersorps Gård bor du mitt i naturen samtdigt som du har 10 mintuers bilväg till Centrum. Dit kan du även ta dig med 5:ans buss som går var 20 minut eller med sjötrafiken sommartid. Magnifika ängar omsluter gården, motionsslingorna och cykelvägen är precis utanför husknuten och promenadslingor längs med havsstranden.Vid havet finns det bastu och båt för uthyrning under sommarmånaderna.

I Herrgården finns det 3 dubbelrum, präglade efter de 3 tidigare ägarna, Grevens-, Amiralens- och Stadsrådetsrum. Dusch och toaletter delas idag men fler är under uppbyggnad.Gemensamt TV-rum, salong och matsal finns samt tillgång till kök och tvättmöjligheter i flygeln.I flygeln finns det ytterligare rum för uthyrning. Alla rum har kakelugn.
De finns ytterligare två fastighetet på tomten som det går att bo 6-8 personer i.Dessa är utrustade med eget kök, tvättstuga och badrum och de kan även bokas veckovis i mån om tillgång.
Sänglinne, frukost, handduk och badlakan samt städning ingår vid dygnshyra.
Frukosten serveras med inspiration av rawfood och vegetarisk kost men köttalternativ finns också, i första hand lamm och vilt. Vita produkter så som socker och vetemjöl undviks i möjligaste mån. Mat efter säsong i den mån det är möjligt.
Besök hemsidan för att få mer information om övriga möjligheter på gården.
På gården finns får, hästar, katter och vallhunden Isa. Snälla husdjur är välkomna och det finns även plats för hästar.
Rökning är förbjudet inomhus!


För mer information och öppettider se hemsidan på länken nedan.

Information