Youtube video image

Barnens roliga Karlskrona

Barnens roliga Karlskrona erbjuder massor av roliga familjeaktiviteter! Med förmånskortet och app* kan ni ge er ut i jakten på nya upplevelser, som ni kommer minnas länge efter semestern.
 

Ett förmånskort för barnfamiljen, som är fyllt med fina erbjudanden! Köp kortet idag på Karlskrona Turistcenter. Om du bokar ditt boende på Dragsö Camping och Stugby eller Scandic Karlskrona, så bjuder vi på kort till barnen!

SE ALLA FINA ERBJUDANDEN FRÅN AKTÖRERNA, SOM INGÅR I KORTET NEDAN!

 

TÄNK PÅ ATT…

… kolla öppettiderna på de medverkande aktörernas hemsidor.
… åldersgränsen för barn kan variera från aktör till aktör.
... kan ej kombineras med andra erbjudanden eller förmånskort.
... samtliga erbjudanden gäller på ordinarie pris.
... nedsatt pris gäller för barn mot uppvisande av Barnens roliga-kort och gäller enbart ett barn per kort.
… visa upp era kort för att få del av det erbjudande, som gäller hos den ni besöker. Erbjudandet gäller bara när ni visar kortet direkt i entrén hos förmånsgivaren och kan inte förbokas, förutom guideturerna via Karlskrona Turistcenter. 

* Barnens roliga Karlskronas utbud hittar du i KarlskronaAppen.

Barnens gårds vattenrutschkana

Barnens roliga Karlskrona

Barnens roliga Karlskrona–förmånskort kan köpas på Karlskrona Turistcenter för 60 SEK. När du bor på Dragsö Camping eller Scandic Hotel Karlskrona får du kortet gratis. Kortet är personligt och giltigt till 30 april 2022.

Familj i Marinmuseums galjonshall

MARINMUSEUM
Ett besöksmål för hela familjen!
Upplev den svenska marinens historia på Marinmuseum! Äkta krigsfartyg, galjonsfigurer från 1700-talet, världsunika modeller och en undervattenstunnel med ett riktigt vrak. På museet har både stora och små chansen att uppleva den svenska marinens händelserika historia på en plats som är både vacker och inspirerande.

Trefaldighetskyrkan på Karlskronas stortorg

VISIT KARLSKRONA
Välkommen till oss på Karlskrona Turistcenter!
 
Vi tipsar gärna om smultronställen, sevärdheter och aktiviteter, samt hjälper dig med guidade turer och boende. Hos oss hittar du broschyrer och kartmaterial.
Vi erbjuder våra besökare ett värdskap i världsklass! 

Sovande familj

SCANDIC
Scandic Karlskrona har ett centralt läge vid vattnet på Karlskronas största ö Trossö.

På Scandic finns mycket roligt att hitta på för hela familjen. Hotellets restaurang har utsikt över vattnet och på sommaren kan du äta gott på den stora terrassen, med en fantastisk utsikt över Borgmästarefjärden. Sov ut, träna i gymmet eller låna ett par gåstavar och upptäck Karlskrona till fots. Här finns även gym och ett lekområde där barnen kan spela spel, rita och pyssla. Barn under 13 år bor gratis i extra säng, och för tonåringar finns möjlighet att boka eget rum till ungdomspris. 

Barn som springer framför grevargården

BLEKINGE MUSEUM
Välkommen till Blekinge museum och historiska upplevelser för hela familjen!
I sommar kan du titta på museets utställning om världsarvsstaden Karlskrona, bli arkeolog för en dag, leka på museets lekplats i skärgårdens tecken eller njuta av barockträdgårdens svalkande skugga.

Shoppande tjejer och frukostätande familj

MODEHUSET KRONAN
Välkommen till Modehuset Kronan – stans fräschaste galleria, med över 2000 varumärken under samma tak.
Välkommen till gallerian mitt i city med 20 butiker, restauranger och trevlig juicebar! På Kronan finns ett stort utbud av mode, sport och detaljer, för alla tillfällen och alla smaker. Kom in och inspireras till härlig shopping med hela familjen!

flicka i spindelnät

BODA BORG
Ha roligt tillsammans, hela familjen! 
Aktiviteterna i äventyrshuset handlar om samarbete, laganda, problemlösning och humor! Tillsammans, tre-fem personer, bildar ni ett lag. Uppgiften är att hela laget ska klara sig igenom en Quest - genom att lösa olika utmaningar, på en begränsad tid. Alla i laget behövs, åldern spelar ingen roll och ni måste hjälpas åt för att klara er.

Dragsö campings minigolfbana

DRAGSÖ CAMPING
Under högsäsong har Dragsö Camping ett brett sortiment av aktiviteter för barnen, med Kids Club tre gånger i veckan och mycket mer.
Dragsö Camping & Stugby är en fyrstjärnig modern familjecamping belägen på egen ö med broförbindelse, endast 3 km ifrån Karlskrona centrum. Dragsö Camping erbjuder även stugor, med eller utan dusch och toalett, i toppklass. Restaurang Havsviken, som är belägen direkt vid badstranden, erbjuder en kvalitativ meny i havsmiljö.

Familj som åter vattenrutchkana

BARNENS GÅRD
En dag på Barnens Gård är en mysig dag fylld av bus, djur och lek. 
I Barnens Gårds lekland kan du klättra och studsa eller ta plats bakom ratten i elbilarna. På Barnens Gård får du verkligen komma nära gårdens djur. Gosa med en gris, mata en kanin eller mys med en get. Följ med bonden i hölasset och ta en titt på korna i hagen. Se upp för bonnasvängen! I vatten-landet finns vattenlek som ger pirr i magen för alla åldrar. För den riktigt modiga finns Tjurfallet – en 120 m lång vatten-rutschbana! 

Flickor som kastar boll

BOLLSPELSGOLF
Ta bollspel till en ny dimension! Utmana kompisarna, släkten eller dina kollegor!
På våra banor blir du utmanad på en underhållande tävling där det gäller att ha en kombination av balans, pricksäkerhet och en gnutta tur för att lyckas. Spela på lek eller kör tuffa matcher på blodigt allvar. För att spela Bollspelsgolf behöver du inga särskilda kunskaper eller speciell utrustning.
Bollspelsgolf är en helt ny underhållning som är besläktat med minigolf, fotbollsgolf och 5-kamp. Spelet består av en plan med 13 banor, där varje bana är en ny bollsport som exempelvis handboll, basket, fotboll, boule och innebandy. Spelet funkar för alla åldrar från cirka 7 år och uppåt.

Barn i vattenruschkana

En semestervecka för barnfamiljen i Karlskrona

En artikel av Åsa Alm, ägare av Barnens Gård och Bollspelsgolf

Läs mer
Barn som springer framför grevargården

Tips på gratis barnaktiviteter

I Karlskrona finns det gott om roliga saker att hitta på med barnen!

Läs mer
På kartan nedan hittar du aktörerna i Barnens roliga Karlskrona